ZOET LABO
Ons zoet labo is gespecialiseerd in de analyse en ontwikkeling van onderstaande producten:
Maalderij
Dankzij onze labuitrusting voor bloemanalyse en bakkerij zijn we in staat meelverbeteraars te ontwikkelen in functie van de nieuwe oogst en zijn complicaties.
Confectie
Ons gespecialiseerd laboteam ontwerpt concentraten om de kwaliteit van pannenkoeken, wafels, deegwaren en krokante biscuits te verbeteren, alsook voor jam, gelei, vullingen...
Bakkerij
Met onze kennis en labuitrusting zijn we in staat om op maat gemaakte mixen te ontwerpen voor brood, banket en andere bakkerijproducten.
Ijs & chocolade
Door de nauwe samenwerking met goede partners en onze eigen kennis, beschikken we over een kwaliteitsvol gamma mixen voor ijs, chocolade en aanverwante producten.
Toepassingen
We ontwikkelen concepten die antwoord bieden aan de demografische veranderingen, veranderingen in wetgeving en marktontwikkelingen. Zoals suikervij, natriumarm, allergenen vrij...
Andere
Indien u vragen heeft over deze en andere producten, twijfel zeker niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder!